ništa nisu našli

Washington: Prijetnja bombom bila je lažna

Foto: Reuters
Washington: Prijetnja bombom bila je lažna
28.07.2016.
u 07:19
Zaposlenik američke željezničke tvrke Amtrak incident je opisao kao "lažnu uzbunju" i rekao da će doći do malog kašnjenja vlakova. Sve je trajalo manje oko sat vremena.
Pogledaj originalni članak

Policija u Washingtonu izvijestila je da je, nakon što je glavna željeznička stanica Union Station u srijedu evakuirana zbog prijetnje bombom, sve čisto i dopustila je putnicima ponovni ulazak u vlakove.

"Nismo pronašli ništa. Ne bismo pustiti putnike natrag da nije bilo sve jasno", rekao je za Reuters policijski službenik koji je želio ostati anoniman.

Zaposlenik američke željezničke tvrtke Amtrak incident je opisao kao "lažnu uzbunu" i rekao da će doći do malog kašnjenja vlakova. Sve je trajalo manje oko sat vremena.

Brojni putnici bili su u panici napustili glavnu željezničku stanicu, a policija je priopćila da nakon ranijeg izvješća o prijetnji bombom istražuje moguću sumnjiv paket.

>> Detonacija blizu izbjegličkog centra, nema tragova eksploziva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar tabasko
tabasko
10:07 28.07.2016.

Halo šta se pravite blesavi. Nova-tv Plenkovič gostovanje.