SNIMKA SE ŠIRI MREŽAMA

Vučić posramio novinarku na televiziji: 'Znate li gdje je Mauricijus, e pa ne znate'

Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serbian President Aleksandar Vucic speaks during an interview with Reuters in Belgrade
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serbian President Aleksandar Vucic speaks during an interview with Reuters in Belgrade
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serbian President Aleksandar Vucic poses during an interview with Reuters in Belgrade
11.03.2021.
u 10:20
Snimka se brzo proširila Twitterom, gdje su mnogi komentirali kako je to ''njegova namjera da se pokaže boljim i jačim''
Pogledaj originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u jučerašnjem je intervjuu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za televiziju Pink odlučio posramiti novinarku koja ga je intervjuirala, Gordanu Uzelac, gdje ju je pitao zna li gdje je država Mauricijus i sam dao odgovor - da ne zna.

- Imate li račun na Mauricijusu, pitao je prvo Vučić novinarku u Abu Dhabiju, gdje se nalazi.

- Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana, nastavio je predsjednik, na što je njega novinarka pitala kome to postavlja pitanje i govori mu da zna i zašto je to uopće važno.

- Zato što znam da ne znate, i nije ni važno, posprdno odgovara Vučić, na što mu je Uzelac uzrujano odgovorila ''dobro, dobro''.

Snimka se brzo proširila Twitterom, gdje su mnogi komentirali kako je to ''njegova namjera da se pokaže boljim i jačim'', dok su mnogi i bili na strani predsjednika, govoreći kako ''im nikada neće nje biti žao''.

- Koja glupa primitivka... i treba takve da osramoti u javnostim, bio je jedan od komentara koji su podržali ovakvo posramljivanje.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
10:32 11.03.2021.

Od danas u Hrvatskoj više ništa neće biti isto.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:26 11.03.2021.

Jel ova spodoba predsjednik Hrvatske da morate raditi na njegovom kultu ličnosti?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:28 11.03.2021.

Molim prijevod..