Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA SE ŠIRI MREŽAMA

Vučić posramio novinarku na televiziji: 'Znate li gdje je Mauricijus, e pa ne znate'

Serbian President Aleksandar Vucic speaks during an interview with Reuters in Belgrade
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
11.03.2021.
u 10:20

Snimka se brzo proširila Twitterom, gdje su mnogi komentirali kako je to ''njegova namjera da se pokaže boljim i jačim''

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u jučerašnjem je intervjuu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za televiziju Pink odlučio posramiti novinarku koja ga je intervjuirala, Gordanu Uzelac, gdje ju je pitao zna li gdje je država Mauricijus i sam dao odgovor - da ne zna.

- Imate li račun na Mauricijusu, pitao je prvo Vučić novinarku u Abu Dhabiju, gdje se nalazi.

- Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana, nastavio je predsjednik, na što je njega novinarka pitala kome to postavlja pitanje i govori mu da zna i zašto je to uopće važno.

- Zato što znam da ne znate, i nije ni važno, posprdno odgovara Vučić, na što mu je Uzelac uzrujano odgovorila ''dobro, dobro''.

Snimka se brzo proširila Twitterom, gdje su mnogi komentirali kako je to ''njegova namjera da se pokaže boljim i jačim'', dok su mnogi i bili na strani predsjednika, govoreći kako ''im nikada neće nje biti žao''.

- Koja glupa primitivka... i treba takve da osramoti u javnostim, bio je jedan od komentara koji su podržali ovakvo posramljivanje.

Komentara 14

DU
Deleted user
10:32 11.03.2021.

Od danas u Hrvatskoj više ništa neće biti isto.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:26 11.03.2021.

Jel ova spodoba predsjednik Hrvatske da morate raditi na njegovom kultu ličnosti?

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:28 11.03.2021.

Molim prijevod..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije