Imaju besplatne režije

Vinkovački Tehnološki park dobio još četiri stanara

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Vinkovački Tehnološki park dobio još četiri stanara
25.02.2014.
u 11:56
Tehnološki park u Vinkovcima koji je krenuo krajem 2012. kako bi omogućio mladim stručnjacima da mogu ostvariti svoje poslovne ideje.
Pogledaj originalni članak

Tehnološki park u Vinkovcima koji je krenuo krajem 2012. kako bi omogućio mladim stručnjacima da mogu ostvariti svoje poslovne ideje, ovih je dana dobio četiri nova stanara i sada je u novo obnovljenom prostoru u Vatrogasnoj ulici, 12 malih tvrtki kojima je Tehnološki park omogućio prostor, u početku besplatne režije i stalnu stručnu pomoć.

Od ranije je tu mala tvrtka s mladim i kreativnim ljudima što ju je prvi otvorio u ovom prostoru John Bolton iz Velike Britanije gdje se dizajniraju video igrice, tvrtka za proizvodnju električne energije od obnovljivih izvora, tvrtka za izradu desktop, web i mobilnih aplikacija, za računalne djelatnosti, solarno navodnjavanje.

Od novih stanara Tehnološkog parka tu je Reen team bono j.d.o.o. za savjetovanje i informiranje poljoprivrednika kako povećavati konkurentnost, Premium d.o.o. nudi financijske i računovodstvene usluge, Pia se bavi proizvodnjom odjeće i šivanjem, izradom narodnih nošnji, a Lemon consulting nudi marketinške aktivnosti, istraživanje tržišta, pisanje poslovnih planova za poticajna sredstva, kreditiranje i ostale subvencije od strane ministarstava, EU fondova, izrada elaborata,
Feasibility Study i SWOT analize.

>>Završena adaptacija zgrade vinkovačkog Tehnološkog parka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.