'zdrav čovjek ima stotinu...'

Vili Beroš imao lapsus na predstavljanju reforme, svi su prasnuli u smijeh: 'Ovo je već drugi put...'

Foto: Laura Hana Uremović
Vili Beroš
Foto: Laura Hana Uremović
Vili Beroš
Foto: Laura Hana Uremović
Vili Beroš
27.10.2022.
u 15:23
- Postoje određene narodne mudrosti. Znamo da zdrav čovjek ima stotinu žena... - rekao je Beroš pa se brzo ispravio u "želja".
Pogledaj originalni članak

Ministar Vili Beroš sa svojim je suradnicima u Ministarstvu zdravstva predstavio novu reformu zdravstva. Na samom početku konferencije za medije, dogodio mu se lapsus zbog kojeg su okupljeni prasnuli u smijeh.

VIDEO: Beroš ima lapsus, pa svi prasnuli u smijeh: 'Zdrav čovjek ima stotinu žena...' 

- Postoje određene narodne mudrosti. Znamo da zdrav čovjek ima stotinu žena... - rekao je Beroš pa se brzo ispravio u "želja". Nasmijao se i on, kao i mnogi okupljeni na konferenciji za medije.

- Ovo je već drugi put, isto sam rekao i jutros. Ispravit ćemo se pa reći da bolestan čovjek ima samo jednu želju. Naravno, to je njegovo ozdravljenje - rekao je i u ozbiljnom tonu nastavio izlaganje. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrza
08:33 28.10.2022.

Iz tvojih usta u božje uši.