Bjegunac

VIDEO Tragičan kraj potjere: Bježao od policije pa prošao kroz crveno i udario automobil

19.12.2018.
u 22:13
Bjegunac je prošao kroz križanje i udario u bočnu stranu automobila koji je prolazio.
Pogledaj originalni članak

Početkom kolovoza policijski službenici američkog grada Durhama dali su se u potjeru za ukradenim vozilom. Bilo je to pred večer i potjera je trajala 10-ak minuta te je završila tragedijom.

Bjegunac je prošao kroz križanje i udario u bočnu stranu automobila koji je prolazio. U njemu se nalazila nesretna 24-godišnja Brooke Lyn Maynard koja je poginula od zadobivenih ozljeda.

 

Potjeru, kao i samu nesreću, snimila je policijska kamera postavljena na automobilu, a na njoj se vidi trenutak kada bjegunac ulazi u križanje punom brzinom i udara u automobil nesretne djevojke. 

Policija je sada objavila snimku nesreće, a u potjeru su krenuli zbog nasilnog oduzimanja automobila. Vozač automobila, Tomaris Parker, osumnjičen je za ubojstvo drugog stupnja, bježanje policiji, izazivanje nesreće sa smrtnom posljedicom te za niz drugih prekršaja koje je počinio tijekom vožnje.

Suputnik Deshon Carrington je optužen za posjedovanje ukradenog motornog vozila.

Pogledajte i video - Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

09
09051972
06:28 20.12.2018.

opet crnac. i kad netko pita sta imas protiv crnaca. propalice i problemi bas kao i cigani.

JU
juma
22:36 19.12.2018.

Opet od policije terorizirana manjina.

TH
thu
23:51 19.12.2018.

Kod nas bi dobio mjesec i pol guljenja krumpira i braniteljsku mirovinu...