Filmska potjera

VIDEO Šverceri droge gliserom se zaletjeli na plažu, kupači navalili na njih kad su iskočili iz plovila

Foto: Screenshot Twitter
VIDEO Šverceri droge gliserom se zaletjeli na plažu, kupači navalili na njih kad su iskočili iz plovila
17.08.2021.
u 15:34
Nakon što je brod policijske patrole uočio sumnjivce koji s prevozili više od 700 kg kanabisa, krijumčari su se svojim plovilom dali u bijeg te se punom brzinom zaletjeli prema plaži.
Pogledaj originalni članak

Scenama filmske potjere za krijumčarima droge svjedočili su kupači koji su se zatekli prošlog vikenda na plaži Melicena u južnoj španjolskoj regiji Granadi.

Naime, nakon što je brod policijske patrole uočio sumnjivce koji su, kako se kasnije ispostavilo, prevozili više od 700 kilograma kanabisa, krijumčari su se svojim plovilom dali u bijeg te se punom brzinom zaletjeli prema spomenutoj plaži.

Naglo su stigli do plaže nasukavši se doslovno među ležaljkama, a pritom, srećom, nitko od ljudi nije stradao jer su ih uočili kad su se kretali prema obali. Nakon što su dvojica krijumčara iskočili iz plovila počeli su panično bježati, no kupači su uhvatili jednog od njih.

- Jedan bjegunac izgledao je poput životinje naglo puštene iz kaveza - ispričao je očevidac.

Ubrzo je uhvaćen i drugi sumnjivac, a Civilna zaštita se na Twitteru zahvalila građanima koji su sjajnom reakcijom omogućili uhićenje kriminalaca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SI
sisavac
11:24 18.08.2021.

mi hvatamo samo napušene omladinke. švercerima pomažemo.

TE
terence
21:41 17.08.2021.

Bravo za kupace.

Avatar strasnifiki
strasnifiki
07:58 18.08.2021.

ja mislim da su kupači probali maznut malo trave, a da ih boli k za ove što bježe