nisu marili za poglede

VIDEO Prepustili se strastima na balkonu hotela u Splitu

Foto: Čitatelj
VIDEO Prepustili se strastima na balkonu hotela u Splitu
12.08.2021.
u 07:52
Ništa ih nije dalo omesti u uživanciji
Pogledaj originalni članak

Hrvatska obara sve rekorde u broju turista. Sigurna smo destinacija, a unatoč pandemiji i rastu korona brojki turisti nam i dalje pristižu. Širom obale uživa se u brojnim zabavnim sadržajima. No, veliki broj turista znači i veći broj šokantnih 'zgoda' koje nam pristižu s Jadrana. Tako se društvenim mrežama munjevito proširila snimka dvoje turista koji su se zanijeli u strastima usred bijela dana na balkonu hotela u Splitu.

Šokirani su ostali i brojni promatrači ispred hotela na Žnjanu. Naime, par se na balkonu hotela potpuno opustio i predao strastima. Ništa ih nije dalo omesti u uživanciji. Na snimci se mogu čuti povici i smijeh građana koji su prolazili ispred. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

GA
greko.avenger
22:12 12.08.2021.

E to je godišnji

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:40 13.08.2021.

I tata bi sine...

SA
Sasa12
07:25 13.08.2021.

Ako mogu gejevi paradirati usred grada njih tisucu i cmoljakati se i jos ih policija stiti sta nebi mogli muz i zena na balkonu