POŽAR U ZAGREBU

VIDEO Pogledajte snimke intervencije hrabrih vatrogasaca iz zraka

Foto: Facebook screenshot
VIDEO Pogledajte snimke intervencije hrabrih vatrogasaca iz zraka
08.06.2021.
u 15:41
Požar se gasio na nekoliko načina - s unutarnje strane te visinskim vozilom na kojem je bio jedan vatrogasac
Pogledaj originalni članak

Nakon današnjeg požara koji je potpuno uništio dva stana u Zagrebačkom Trnskom naselju, vatrogasci koji su hitno intervenirali i uspjeli ugasiti ovaj požar pokazali su kako je to izgledalo iz njihove perspektive

Požar se gasio na nekoliko načina - s unutarnje strane te visinskim vozilom na kojem je bio jedan vatrogasac, a na snimci se vidi da je na zadnjem katu bio i muškarac kojeg su ovi hrabri vatrogasci spasili.

Kako govore na svom Facebook profilu, dobili su više dojava o požaru u razbuktaloj fazi na 9. katu zgrade. Odmah su savjetovali stanare da dobro zatvore vrata i da nikako ne izlaze na hodnik, a ubrzo nakon dolazi im i informacija da su spašene dvije osobe, a potom još tri i pas i mačka. 

U roku od otprilike sat i pol, vatrogasci više postaja spasili su ukupno osam osoba, a zbrinuli su i velikog psa kojem su dali i kisik, nakon čega su pozvali azil Dumovec.

Video spašavanja možete pogledati OVDJE

Pogledajte snimke požara zgrade u zagrebačkom Trnskom: Spašeno je šestero stanara

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
Stari
18:15 08.06.2021.

Svaka čast našim vatrogascima!

Avatar Svračak
Svračak
17:23 08.06.2021.

Neki spašavaju tuđu imovinu a neki zarađuju snimajući ih dok rade!