MALI LOŠINJ

VIDEO Palo im tijesto na pod, oni ga vratili na lim: 'Mačka tu leži svakodnevno'

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
22.08.2019.
u 13:15
Mihill Kajtazi, vlasnik pekare, rekao je kako nije znao što se jutros dogodilo te da će odmah provjeriti i sankcionirati takvo ponašanje.
Pogledaj originalni članak

Dva pleha puna sirovog tijesta ispala su mladićima ispred pekare u Malom Lošinju, no umjesto da ga bace mladići su ga vratili nazad na pleh.

Cijeli događaj snimljen je kamerom s obližnjeg prozora. 

- Na tom mjestu gdje je tijesto palo, stalno se hoda. I mačka jedna tu leži svakodnevno. Zar to nisu mogli baciti? Kilogram tijesta košta četiri kune. Nitko ne bi propao, a ne bi se dovodilo u pitanje ljudsko zdravlje. Pa na tijesto se apsolutno sve lijepi - rekla je za Jutarnji jedna čitateljica.

Mihill Kajtazi, vlasnik pekare, rekao je kako nije znao što se jutros dogodilo te da će odmah provjeriti i sankcionirati takvo ponašanje. 

- Pravila se znaju. Mi i tijesto iz dostave kad se skiseli bacimo, a kamoli ako je palo na pod. To su pravila struke, nema razgovora. Odmah ću provjeriti kome se to dogodilo i gdje je završilo tijesto - rekao je Kajtazi.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar rubinet
rubinet
13:20 22.08.2019.

Grijeh je bacati hranu...to me naučila pokojna none...

SH
Shalan
13:44 22.08.2019.

Sve će to termička obrada spaliti. I mačje dlake i ostalo 😁

Avatar morski
morski
13:52 22.08.2019.

Problem je što su ih vidjeli i snimili. U svim pekarama i mesnicama kada ih ne vide kupci, sve što padne na pod - nitko ne baca u smeće. Nisu pazili dali ih netko gleda.