UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Pijan se autom zaletio u trgovinu, otac – heroj u posljednji trenutak spasio kćer pa poginuo

Foto: YouTube screenshot
Otac spasio kćer
22.11.2019.
u 13:06
Otac nije uspio izbjeći vozilo koje ga je udarilo te je preminuo nakon toga.
Pogledaj originalni članak

Stravičnu snimku nesreće prikazala je kineska televizijska kuća Sohu. Jedan pijani vozač zaletio se svojim automobilom u trgovinu u kojoj su bili otac i kći.

Otac je brzom i herojskom reakcijom spasio svoje dijete, odgurnuvši u posljednji trenutak djevojčicu prema kojoj je jurio automobil. Nije uspio izbjeći vozilo te je poginuo uslijed silovitog naleta. 

Vozač je uhićen, a testiranjem je utvrđeno da je vozio u alkoholiziranom stanju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
14:27 22.11.2019.

i sad će idućeg tjedna biti objavljena presuda, tip ide u buksu, a ako bude gnjev javnosti tijekom suđenja velik, ide javno smaknuće. problem riješen, satisfakcija žrtvi bolja nego u 'demokratskom' sustavu. zločin riješen i kažnjen brzo i društveno prihvatljivo. a to je najvažnije, da je pravda brza. što mislite, kako bi horvatinčić prošao u kini..?