U BIH

VIDEO Objavljena snimka privođenja dvojca koji je umirovljeniku ukrao skupocjeni Mercedes

Foto: YouTube/RTRS
VIDEO Objavljena snimka privođenja dvojca koji je umirovljeniku ukrao skupocjeni Mercedes
10.03.2023.
u 09:47
Bijeli Mercedes u vrijednosti od oko 200.000 eura ukraden je u periodu od 11. do 21. veljače, a pronađen je početkom ožujka
Pogledaj originalni članak

Skupocjeni Mercedes koji je ukraden umirovljeniku (81) ove veljače u Zagrebu službeno je pronađen u BiH, i to u Boškovićima u Laktašima. Policija Republike Srpske provela je pretres u večernjim satima te privela dvije osobe. 

Bijeli Mercedes u vrijednosti od oko 200.000 eura ukraden je u periodu od 11. do 21. veljače, a pronađen je početkom ožujka. Dvije osobe koje su uhićene predane su Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci, prenosi Vecernji.ba, a objavljena je i snimka privođenja dvojca.

Ranije je priopćeno kako je zaprimljen zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za poduzimanjem aktivnosti na pronalasku vozila. ''Intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a RS-a, Federalne uprave policije, Granične policije Bosne i Hercegovine, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je otuđeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH te da su ga najmanje dvije osobe sakrila na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, općina Laktaši'', navodilo se ranije.

>> VIDEO Pronađen skupocjeni Mercedes koji je ukraden umirovljeniku u Zagrebu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KV
kvasac
10:16 10.03.2023.

i tako se razbila fama o bosim i gladnim umirovljenicima... ovi bosanski se vozikaju sa mercedesima od 200 i više tisuća kuna, naši na računu imaju po pol milijarde kuna... e druže tito, ovi tvoji pioniri sasvim dobro žive i u poznim godinama, al njihova djeca, unuci, praunici... sve lošije. pioniri kredite za stanove otplaćivali s kutijom cigareta, a unucima nije dovoljno ni pol plaće.