Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO RIJEDAK MODEL

Vrijedan više od 200.000 eura: U BiH pronašli skupocjeni Mercedes koji je ukraden umirovljeniku u Zagrebu

Foto: Privatni album
1/4
09.03.2023.
u 13:59

Iz MUP-a RS je priopćeno da su policijski službenici sinoć oko 21 sat u mjestu Boškovići u Laktašima izvršili pretres lokacija i priveli dvije osobe

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova RS (MUP RS) kod Laktaša pronašli su skupocjeni automobil Mercedes koji je ukraden u Zagrebu u veljači. Iz MUP-a RS-a priopćeno je da su policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet u suradnji s pripadnicima Policijske uprave Banja Luka pronašli u mjestu Boškovići, kod Laktaša, skupocjeno vozilo marke "Mercedes", bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti na više od 200.000 eura, koje je u periodu od 11. do 21. veljače otuđila nepoznata osoba ili više njih na području Zagreba, javlja Dnevni Avaz.

Istaknuto je da je  zaprimljen zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za poduzimanje aktivnosti na pronalasku ovog vozila. Intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a RS-a, Federalne uprave policije, Granične policije Bosne i Hercegovine, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je otuđeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH te da su ga najmanje dvije osobe sakrila na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, općina Laktaši.

 

Iz MUP-a RS je priopćeno da su policijski službenici sinoć oko 21 sat u mjestu Boškovići u Laktašima izvršili pretres lokacija i priveli  M.Ć. i A.M. - Tom prilikom je osim ukradenog Mercedesa privremeno oduzeto i vozilo BMW H5 - navodi se u priopćenju.

Podsjetimo, Mercedes-Benz AMG GTR kabriolet bijele boje u vlasništvu 81-godišnjaka ukraden je sredinom veljače 2023. Kako su priopćili, automobil koji nije imao registarske oznake bio je u garaži kuće  u ulici Konžičev breg. Sumnja se da je lopov u kuću i garažu provalio negdje između 11. i 21. veljače nakon čega je iz kuće ukrao nakit, a iz garaže automobil, kojim se vjerojatno potom i odvezao.

Ključne riječi

Komentara 20

GE
geler203
14:19 09.03.2023.

Sada provjeriti tko je radio tu noć na prijelazima i u kakvoj je vezi s njima.

DU
Deleted user
15:12 09.03.2023.

Pitanje je kako je taj auto izašao iz RH i ušao u BIH, meni sve smrdi na korupciju.

RA
RacuniSuCrni
14:22 09.03.2023.

Kako se to srblje prešetava po Hrvatskoj bez problema?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije