DIRLJIVA GESTA

Video koji je rasplakao cijeli svijet: očuha iznenadio najljepšim darom

Foto: Screenshot
Video koji je rasplakao cijeli svijet: očuha iznenadio najljepšim darom
27.12.2018.
u 17:56
Kako je sin svojem očuhu dao najljepši božićni poklon
Pogledaj originalni članak

Dirljiva scena dogodila se u SAD-u ovih dana. Naime, jedan očuh iz SAD-a dobio je jedan sasvim nesvakidašnji božićni poklon koji je raznježio ljude diljem svijeta. Alecy West, podijelio je na svojem Twitter profilu video u kojem možemo vidjeti kako njegov prethodno spomenuti očuh otvara poklon koji je raznježio, kako njega, tako i cijeli svijet. 

Alec je svojem očuhu poklonio papire za usvajanje te je na taj način htio da mu on i službeno postane otac. Aleca je očuh preuzeo kada je imao svega 3 godine, a sada već odrasli muškarac želio je to i službeno zapečatiti. Reakcija očuha uistinu je neprocjenjiva, a  u ispod priloženom videu možete i pogledati ovaj nezaboravan trenutak koji je raznježio mnoge.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
18:31 27.12.2018.

Kak bi rekla Žarka Sekulić: ma dajte, molim vas!

DU
Deleted user
19:08 27.12.2018.

@stimy: od kud ja napravljen copy dio tog copy/paste o kojem govoriš?