poduzetna manekenka

VIDEO I kineska zvijezda Zhao Wei ulaže u vinograde u Francuskoj

Foto: Arhiv VL-a
Rucak
30.11.2012.
u 09:06
Kinezi su trenutačno dobrodošli investitori ne samo u Africi i na Bliskom istoku nego i u Europskoj uniji.
Pogledaj originalni članak

Kina bilježi izuzetno brz gospodarski rast, a u vrijeme svjetske financijske i gospodarske krize raspolaže i nečim što mnogim drugima nedostaje: gotovim novcem. Zato su Kinezi trenutačno dobrodošli investitori ne samo u Africi i na Bliskom istoku, nego i u Europskoj uniji.

U Njemačkoj, primjerice, ulažu u tvornice za proizvodnju strojeva, u Francuskoj u – vinograde, uključujući i pripadajuće dvorce. I dok neki Francuzi strahuju od rasprodaje nacionalnoga blaga, drugi se vesele što za svoje nekretnine dobivaju i dvostruko više nego što bi inače mogli dobiti. A među novim vlasnicima nađe se i pokoja prava kineska zvijezda, kao što je pjevačica, manekenka i glumica Zhao Wei.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
lutomirski
16:38 30.11.2012.

ulaze u Francuske vinograde, pa sigurno nece u Hrvatske, za Hrvatska vina nezna niko, zato jer drzava nije prepoznala tu rijec MARKETING....

YA
yan
08:38 01.12.2012.

Nije ona jedina u posjedu francuskih vinograda , dakle domicilnom stanovništvu to nije drago pa se udruživanjem pokušavaju oduprijet tome , ne znam koliko će uspjet u tome jer Kinezi , ne samo oni , imaju hrpu love i cilj im je dočepat se brendiranih marki koje se zatim dobro prodaju u Kini.