Nevjerojatan potez

VIDEO Bešćutan napad: Udario ženu u glavu jer ga je tražila kartu

Foto: British Transport Police
Udario ženu u Manchesteru
21.08.2019.
u 09:26
Djelatnica je neko vrijeme dobila slobodno s posla kako bi se oporavila od proživljene traume. Osim psihičkih posljedica zadobila je i masnice i nateknuće lica
Pogledaj originalni članak

Britanska policija traži muškarca koji je snimljen kako na kolodvoru u Manchesteru udara djelatnicu koja ga je tražila kartu.

Bešćutan napad dogodio se prekjučer oko 11 sati po lokalnom vremenu. Muškarac je na mjestu za kontrolu karata prebacio dijete preko pregrade pa udario djelatnicu šakom u glavu, nakon čega je otišao s mjesta događaja.

Djelatnica je neko vrijeme dobila slobodno s posla kako bi se oporavila od proživljene traume, pišu britanski mediji. 

Osim psihičkih posljedica zadobila je i masnice i nateknuće lica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:06 21.08.2019.

Najprimjerenije bi bilo da ona sad njega udari, ali nekoliko puta.

US
USA
10:15 21.08.2019.

Klasicni engleski white trash. Onako kukavicki pankersko navijackim stilom bez naznaka udarca samo bum. Ne pomaze tu ni lobotomija. Jednostavno je to ljudsko smece koje ne osjeca kajanje niti misli da je napravio bilo sto lose.

IM
Immanuell
12:44 21.08.2019.

i? Što je policija napravila? Jel tko to prijavio?