izbjegao eutanaziju

Veseljak Fred spreman je za novi dom i učenje

Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
Foto: Privatni album
Fred
05.05.2015.
u 18:35
Pogledaj originalni članak

Dvogodišnji Fred spašen je od eutanazije u skloništu u kojem pseći život traje 60 dana. Pronađen mu je privremeni smještaj, ali već jako dugo traži svoj dom.

Krase ga poseban izgled, razigranost i temperament. Kad stekne povjerenje postaje velika maza, a od čovjeka se ne odvaja. S kujicama se odlično slaže, a s muškim psima i macama ima malih početnih problema. Treba mu malo vremena da se upozna s nepoznatim četveronošcima. No, brzo uči i spreman je prihvatiti i novo društvo.

Cijepljen je, čipiran i kastriran, ostale informacije na 098/457-417.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DE
demokršćanin
21:35 05.05.2015.

Ovaj Fred je spreman prihvatiti novo društvo,a jedan drugi fred nikako da shvati što treba prihvatiti .

LA
LANA555
22:00 05.05.2015.

Pre dlakav je ali je slatki