Raspačavanje droge

Voditelj opet pao zbog kokaina, ali ga je ovaj put dilao

Foto: Youtube Screenshot
Voditelj opet pao zbog kokaina, ali ga je ovaj put dilao
11.11.2013.
u 12:52
Bujanec je najprije uhićen zbog posjedovanja droge, a drugi put zbog prodaje. Policija je njega i skupinu pratila dulje vrijeme
Pogledaj originalni članak

Televizijski voditelj Velimir Bujanec, koji je u petak uhićen zbog posjedovanja jednog grama kokaina, ponovno je priveden jutros zbog sumnje da je počinio kazneno djelo preprodavanja droge, za što je predviđena kazna zatvora u trajanju od jedne do dvanaest godina.

Prema neslužbenim informacijama, policija je dulje vremena pratila nekoliko osoba za koje su sumnjali da su umiješane u raspačavanje droge, a među kojima je i voditelj emisije TV Bujica. Više informacija o samoj akciji policija bi u javnost trebala iznijeti tijekom tjedna, nakon što završe s pretragama stanova ostalih osumnjičenika.

Bujanec je u petak, nakon što je priveden, policiji predao kokain i priznao djelo te je na osnovi nagodbe na Prekršajnom sudu osuđen na 1700 kuna kazne, a potom je dao izjavu za jedan portal u kojoj je sve demantirao te je izjavio kako je žrtva namještaljke, a zaprijetio je i da će otkriti imena svih javnih osoba koje “šmrču”.

>> TV voditelj uhvaćen s gramom kokaina na Črnomercu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 102

AN
angel2
14:02 11.11.2013.

Svi oni koji Hrvatsku drzavu ne dozivljavaju kao svoju domovinu ce vidjeti g. Bujanca kao ustasu a on samo zeli da istina izade na vidjelo.Probudi se hrvatski narode vec jednom i brani Hrvatsku istinom.Sve drugo su "od zla oca i jos gore majke".

PR
prvacrta
13:37 11.11.2013.

Pao baš na dan kad je trebao u vlastitoj emisiji progovoriti o podmetnutom kokainu. Na testu je nalaz negativan. Da je bio diler, zadržali bi ga već prvi put kad su ga ulovili. Teško je zamisliti da su nadzor proveli od petka na večer do ponedjeljak ujutro. Ako je bio pod nadzorom, onda je trebao biti uhapšen još u petak. Meni se čini da je u petak trebalo biti samo "kajjanje" imena kao - vidi narkomana Bujaneca. Onda kad je test na drogu ispao negativan - proveden je nadzor - sad je i diler. Sumnjivo do bola...

AN
angel2
13:50 11.11.2013.

Jedini covijek koji pokusava probiti zid pravde i da istina prodre sto vise do javnosti je priveden.Sumnjivo do bola.I tu neka nagodba,pa zar se ljudi ne zatvaraju zbog posjedovanja kokeina a ne cine se nagodbe.Drzi se junace,posteni hrvatski domoljub ce biti uz tebe a za one druge te i nije briga.Komunizam is back.