Stravična nesreća

Vatrogasac iz smrskanog auta morao izvlačiti tijelo svoga sina

Vatrogasac iz smrskanog auta morao izvlačiti tijelo svoga sina
02.08.2011.
u 11:50
Kada je došao na mjesto nesreće, kolege vatrogasci obavijestili su ga da je u automobilu poginuo njegov 16-godišnji sin
Pogledaj originalni članak

Roditelji cijeloga života strahuju nad djecom i pokušavaju ih zaštititi, a ono što se dogodilo vatrogascu koji je došao na teren kako bi sa svojim kolegama iz smrskanog automobila izvukao tijela unesrećenih noćna je mora svakog roditelja. Naime, kada je vatrogasac došao na mjesto nesreće u gradu Bad Münstereifelu, kolege su mu rekli, javlja Bild, kako je među poginulima i njegov 16-godišnji sin.

Stravična nesreća dogodila se kada je vozač automobila ulazeći u oštar zavoj zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je sletio s ceste i zabio se u drvo koje se od jačine udarca srušilo. Vozač i 19-godišnji putnik teško su ozlijeđeni, a na mjestu nesreće poginuo je 16-godišnji sin jednog od lokalnih vatrogasaca.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.