završio očevid

Uzrok požara u kojem je poginula beba kvar na televizoru

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Uzrok požara u kojem je poginula beba kvar na televizoru
21.12.2012.
u 12:28
Uz očevidnu ekipu i protupožarnog inspektora PU, u očevidu su sudjelovali i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba
Pogledaj originalni članak

Uzrok požara u kući obitelji Krstinić u sisačkom prigradskom naselju Hrastelnica, u kojem je smrtno stradala 10-mjesečna beba, kvar je na televizoru. To je nakon očevida i istražnih radnji priopćila Policijska uprava sisačko-moslavačka. Uz očevidnu ekipu i protupožarnog inspektora PU, u očevidu su sudjelovali i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Kao što je poznato, u toj dosad najvećoj obiteljskoj tragediji u Hrastelnici, što se dogodila u srijedu navečer, poginula je mala Lucija, njezinu ozlijeđenom bratu Leonu (2,5) pružena je pomoć u sisačkoj Općoj bolnici, majci Ivi (22) zbog velikog psihičkog stresa pomoć je pružena u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači, a otac Mario (24) još je u šoku.

>> 'Kada sam uletio po bebu, buknula je vatra i pao je strop!'

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.