NEPOPRAVLJIVI

Uznemiravao bivšu suprugu iako joj nije smio ni prići pa završio u pritvoru

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Uznemiravao bivšu suprugu iako joj nije smio ni prići pa završio u pritvoru
28.01.2022.
u 07:56
Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.
Pogledaj originalni članak

Mladić (24) ispitana je na ODO Pazin jer ga se sumnjiči za neizvršavanje sudske odluke, nakon čega je protiv njega podignuta i neposredna optužnica.

Tereti ga se da je od 2. do 8. siječnja na području Umaga kršio  sigurnosnu mjeru zabrane približavanja, uznemiravanja i uhođenja bivšoj izvanbračnoj supruzi (26). U više ju je navrata zvao mobitelom  te joj putem aplikacije slao poruke. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PH
Petarstijena-HR
09:42 28.01.2022.

Kao opomena drugima-tako mu i treba,pa neka se kiseli u zatvoru sa dilerima,narkomanima,ubojicama i prijestupnicima...Danas je žena skup alat,tko voli nek izvoli,ali neka zna ako krene po zlu nevolje,da te može koštati kao visoke hipoteke 30-40.g...