Na Trešnjevci

Uz prijetnju oštrim predmetom opljačkao poslovnicu za otkup zlata

Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Thinkstock
28.01.2018.
u 18:32
Pljačka se dogodila u subotu oko 9,45 sati u Ozaljskoj ulici.
Pogledaj originalni članak

Nepoznati razbojnik opljačkao je u zagrebačkom naselju Trešnjevka poslovnicu za otkup plemenitih metala, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Pljačka se dogodila u subotu oko 9,45 sati u Ozaljskoj ulici. Nepoznati razbojnik je uz prijetnju oštrim predmetom  23-godišnjoj zaposlenici poslovnice, ukrao nakit i novac u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijska uprava zagrebačka je također priopćila da je nepoznati razbojnik u subotu između 17 i 19,30 sati, u Susedgradu, u Ulici Vrapčanska putina, provalio u stan i ukrao nakit i novac, oštetivši 38-godišnju vlasnicu za više desetaka tisuća kuna.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar navijač
navijač
20:03 28.01.2018.

Točnije rečeno dogodila se ne legalna pljačka , do ovaj koji odkupljuje pljačka legalno.

ST
Stipan
12:36 29.01.2018.

Glavno da nema ljudskih žrtava .