neugodno iznenađenje

Upecao ribu pa se šokirao kad je vidio što je još ulovio!

Foto: Cape York Guide to Explore, Hunt & Fish. Facebook-profil
riba,krokodil
Foto: Cape York Guide to Explore, Hunt & Fish. Facebook-profil
riba,krokodil
25.03.2015.
u 22:42
Australski ribič doživio je nesvakidašnje iznenađenje pecajući na Cape Yorku
Pogledaj originalni članak

Australac Ben Stack (49) često odlazi u ribolov, no na nedavnom posjetu Cape Yorku doživio je neugodno iznenađenje.

Nedugo nakon što je bavio udicu u ledenu vodu, štap se počeo micati pa je Ben krenuo izvlačiti ulov iz vode. Tek što je iz vode izronila glava ribe, Stack je osjetio da je udica postala još teža. Počeo ju je vući svom snagom da bi zatim izvukao i krokodila koji je ribu ulovio za rep.

– Našao sam se oči u oči s njim, dijelilo nas je svega pola metra. Ukočio sam se od straha, ispustio štap i povukao se natrag u čamac. Nisam mogao vjerovati što se dogodilo – ispričao je Ben, a da ga nitko ne bi zadirkivao kako priča ribičke priče, na Facebooku je objavio i fotografije nesvakidašnjeg ulova.

>>Pecao kroz rupu u ledu pa ostao u šoku kad je vidio što je ulovio

>>Talijan ulovio soma od 127 kg koristeći samo štap za pecanje

 
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
23:27 25.03.2015.

Nije "nazad" nego natrag. VL, molim zaposlite lektora Hrvatskog podrijetla. Isto - "Nedugo nakon što je zabavio udicu u ledenu vodu" - zabavio? I koja je to "ledena" voda u Australiji?

VI
Vito
08:29 26.03.2015.

Karl_Habsburg 25.03.2015 u 23:27h __________ Za prvo se slažem s vama __________ Za drugo, poštovani, pogledajte u tipkovnicu pa će te vidjeti da su slova -c v- jedan pored drugog i to može biti "tipfeler", iako i riječ -zabaviti- ima svoje jasno značenje. ____________ "Ribič se zabavljao i zabacivao udicu..." ___________ Zaposliti korektore za takve "tipfelere" je poželjno, no, morate shvatiit da smo mi, Hrvatska, kolonija iz koje se novci izvlaće, a ne u koju se novci ulažu. _______ Tako da je naivno očekivati od kapitalista da zapošljavaju domorodce na poslovima koji su potencijalno opasni, budući opismenjavaju korigiranjem i lektoriranjem nepismenih nužno potrebnih zaposlenika, čime opismenjavaju svekoliku javnost koja čitanjem i takvih članaka "uči" i opismenjava se čak i nesvjesno. __________ Vi, kao monarh bi to morali dobro znati, pogotovo kad je kapitalist vlasnik "večernjaka" iz vaše austrijske monarhije.

Avatar dane_oblak
dane_oblak
00:58 26.03.2015.

a i samo "pecanje" je diskudebilno