UNIŠTEN JE

Dugi Rat: Preko partizanskog spomenika iscrtali znakovlje HOS-a

Foto: Dalmatinski portal
Dugi Rat - Stradao spomenik palim borcima NOB-a
Foto: Dalmatinski portal
Dugi Rat - Stradao spomenik palim borcima NOB-a
Foto: Dalmatinski portal
Dugi Rat - Stradao spomenik palim borcima NOB-a
24.05.2020.
u 11:02
Naime, vlast se od istog ogradila i najavila uklanjanje. Mural je u srijedu zaliven crvenem bojom, a jučer je i uklonjen.
Pogledaj originalni članak

Prošlog tjedna je u Dugom Ratu osvanuo mural posvećen Hrvatskim oružanim snagama. Naime, vlast se od istog ogradila i najavila uklanjanje. Mural je u srijedu zaliven crvenem bojom, a jučer je i uklonjen

Nakon uklanjanja murala uslijedio je odgovor. Uništen je spomenik palim borcima NOB-a, koji se nalazi u parku nedaleko od mjesta gdje je bio nacrtan znak HOS-a.

Na spomeniku su nacrtani grbovi HOS-a, uz pozdrav 'Za dom spremni', dok su se na mjestu prebrisanog murala pojavili napisi 'HOS', piše Dalmatinski portal.  

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

ŽA
Žac123
13:28 24.05.2020.

Zna hrvatski narod da to nisu spomenici onih koji su se borili za Hrvatsku. Ti likovi borili su se za propalu jugoslaviju.Izgleda da se konačno budi narod hrvatski. Stoga, podrška umjetnicima. (2).

KR
kruti173
11:37 24.05.2020.

e sad lijepo rušite to...kad vas već smetaju murali...

JB
Jednonogi.Brabonjak
15:10 24.05.2020.

A bit će opet poljudski crtači