sporna imena

Umirovljeničke se stranke spore o nazivu "Blok"

Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
Umirovljeničke se stranke spore o nazivu "Blok"
17.10.2011.
u 19:18
Oni između sebe moraju vidjeti tko ima pravo na ime, tko ga je prvi registrirao, kaže Ljubo Jurčić
Pogledaj originalni članak

Dvije grupacije umirovljeničkih stranaka već se neko vrijeme spore o nazivu Blok umirovljenici zajedno, kojim se obje koriste, a koji je, potvrdili su to skeniranom potvrdom, jedna od njih zaštitila u Zavodu za intelektualno vlasništvo.

– Oni između sebe moraju vidjeti tko ima pravo na ime, tko ga je prvi registrirao – lakonski kaže Ljubo Jurčić, nositelj liste koalicije u čijem je bloku Stranka umirovljenika Lazara Grujića.

U drugom je bloku Stranka umirovljenika Hrvatske, Akcija socijaldemokrata Hrvatske i Splitska stranka umirovljenika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar madcap
madcap
19:22 17.10.2011.

Ovih stranaka umirovljenika ima više nego HSP-ova.

PR
predak
19:50 17.10.2011.

I g. Ljubo Jurčić na parlamentarnim izborima zdušno radi na osipanju hrvatskih glasova za jedinu mogućnost i neophodnost (HDZ sve drugo je dugoročna do trajna orjuna), kao što su na predsjedničkim to uradila i odradila gospoda u ime tzv hrvatskih opcija: Vidošević, Primorac, Jurčević, Tuđman te možda srušila Hebrangovu mogućnost?! Nadam se da su umirovljenici ipak pametniji od u početku navedenog gospodina koji je prikriveni ljevičardoorjunaš te razvodnjuje hrvatsku opciju?! Sramotno?!

OB
-obrisani-
20:29 17.10.2011.

hehehehe blok kaj je to: cigel, oblok, komod, zgrada, teka, kaj to oni zoveju \"blok\" kaj se svodeju hehehehe