uništeno i oklopno vozilo

Ukrajinci: Uništili smo deset ruskih tenkova u jednoj noći. Objavili i snimku

Foto: SBU/YouTube
Ukrajinci: Uništili smo deset ruskih tenkova u jednoj noći. Objavili i snimku
18.03.2023.
u 16:52
Komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski rekao je da Rusi napadaju gotovo duž cijelog istočnog fronta i da je Bahmut i dalje epcentar neprijateljstva. "Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti odbranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad", izjavio je Sirski.
Pogledaj originalni članak

Služba sigurnosti Ukrajine (SBU) objavila je snimak uništavanja deset ruskih tenkova i jednog oklopnog vozila, a tvrde da su to postigli u samo jednoj noći, prenosi Slobodna Dalmacija. Kažu da su tenkove uništili specijalci iz njihove jedinice "Bijeli Vukovi". "Naši specijalci centra Specijalnih operacija 'A' uništili su neprijateljsku opremu u pravcu Donjecka. Također je spaljen i jedan neprijateljski BTR. Tim činom, u jednoj noći uništeno je 11 meta," piše u objavi.

Komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski rekao je da Rusi napadaju gotovo duž cijelog istočnog fronta i da je Bahmut i dalje epicentar neprijateljstva. "Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti obranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad", izjavio je Sirski.

 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

BO
BorderGuard
19:14 18.03.2023.

Cudno da nema ni jedan video sve oni rastaljene zapadne tehnike...

Avatar salko1951
salko1951
20:03 18.03.2023.

Propaganda.Tko u to još vjeruje??

DU
Deleted user
21:09 18.03.2023.

Ako bi sudili po ovim filmićima koje plasira ukrajinska služba već bi davno Ukrajinci bili pred Moskvom a ne gubili grad po grad i to od plaćenika Wagnera..