Said Ljubijankić

Uhićen zapovjednik policije u BIH: Pritvorio čovjeka zbog komentara na Facebooku

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Uhićen zapovjednik policije u BIH: Pritvorio čovjeka zbog komentara na Facebooku
24.07.2020.
u 12:11
Sumnja se da je u razdoblju od kraja travnja do sredine lipnja ove godine zbog komentara na društvenoj mreži Facebook protuzakonito naredio raspisivanje operativne potrage i dao nalog da se uhiti jedan čovjek, navodi tužiteljstvo
Pogledaj originalni članak

Prema naredbi tužiteljstva Unsko-sanskog kantona, jučer je uhićen zapovjednik Policijske postaje u Cazinu Said Ljubijankić. Uhićen je pod sumnjom da je zlouporabio ovlasti i nezakonito naredio uhićenje.

Naime, sumnja se da je on u razdoblju od kraja travnja do sredine lipnja zbog komentara na Facebooku dao nalog za uhićenje, no tužitelj nije vidio u komentaru elemente kaznenog djela. 

O samom slučaju oglasilo se i tužiteljstvo. 

"Sumnja se da je u periodu od kraja travnja do sredine lipnja ove godine zbog komentara na društvenoj mreži Facebook protuzakonito naredio raspisivanje operativne potrage i dao nalog da se uhiti jedan čovjek iako je dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva rekao da u takvom komentaru na društvenoj mreži nema elemenata kaznenog djela. Ljubijankić je ipak naredio da se čovjeka uhiti i pritvori, a da nije obavijestio dežurnog tužitelja", kažu u tužiteljstvu, prenosi Dnevni Avaz. 

U ovom trenutku nije poznato što je bilo napisano u komentaru. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NL
ne_lupetkajte
20:39 24.07.2020.

Tak ti je to kad sluzis ko korisni idiot, pa kad te vise ne trebaju onda te puste niz vodu, tj. onda pocinje i za tebe da se postuje zakon.