strava u ohiju

Ugušeni u garaži: Baka ubila sina i troje unučadi pa presudila i sebi

Foto: Screenshot YouTube
Ugušeni u garaži: Baka ubila sina i troje unučadi pa presudila i sebi
13.11.2012.
u 08:20
Sandy Ford brinula se o unucima posljednje četiri godine, ali njihovi roditelji pokušali su vratiti skrbništvo.
Pogledaj originalni članak

Troje djece, njihov ujak i baka pronađeni su u ponedjeljak mrtvi u garaži u Ohiju, a vjeruje se da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu zbog sukoba koji je nastao nakon bitke za skrbništvo nad djecom, pišu američki mediji.

Policija je izvijestila da je kamionet radio, a cijevi su iz auspuha bile provedene u unutrašnjost automobila kad su pronašli tijela. U vozilu su bila tijela 54-godišnje Sandy Ford, njezina 32-godišnjeg sina Andyja i njezine unučadi Paige Hayes (10), Logana Hayesa (6) i Madalyn Hayes (5). U kamionetu su pronašli i dva mrtva psa te mačku. Stoga vjeruju da su umrli od trovanja ugljikovim monoksidom.

Suprug Sandy Ford u ponedjeljak je kad se vratio kući obavijestio policiju da je pronašao sumnjive poruke svoje supruge, sina i unučadi te da ne može ući u garažu.

Vatrogasci su uspjeli probiti vrata koja je Sandy zaglavila.

Sandy Ford brinula se o unucima posljednje četiri godine, ali njihovi roditelji pokušali su vratiti skrbništvo. Sandy je zbog toga bila uznemirena pa istražitelji vjeruju da je to bio motiv stravičnog ubojstva.

>>Majka i trogodišnji sin otrovali se ugljičnim monoksidom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.