VOZAČ UHIĆEN

U teretnom vozilu srbijanskih registracija carinici pronašli 50 tisuća tableta i devet pištolja

Foto: Carina
U teretnom vozilu srbijanskih registracija carinici pronašli 50 tisuća tableta i devet pištolja
14.03.2017.
u 14:48
Pročelnik Carinskog ureda Osijek Berislav Leko kazao je kako su lijekovi i oružje pronađeni skriveni u 'tapacirungu' teretnog vozila, dok je u deklaraciji pisalo kako je riječ o prijevozu sušenog crnog ribiza.
Pogledaj originalni članak

Djelatnici carine i policije RH su u teretnom vozilu srpskih registracijskih oznaka, prilikom ulaska u Hrvatsku na MGCP Bajakovo, pronašli više od 50.900 tableta koje sadrže psihotropne tvari i 9 komada pištolja marke Atak i Glock. Tablete i pištolji bili su skriveni u automobilu. Izviješteno je konferenciji za novinare PU vukovarsko-srijemske. Lijekovi i oružje su bili skriveni u tapecirungu vozila u čijoj je deklaraciji pisalo kako se u vozilu prevozi sušeni crni ribizl.

-Ova zapljena na MGCP Bajakovo je najveća zapljena vatrenog oružja na području PU vukovarsko-srijemske u ovoj godini, istakao je zamjenik načelnika PU Predrag Jaružanin napominjući kako je policija tijekom 2016. godine imala ukupno 63 komada pronađenog različitog oružja od čega su 33 osobe prijavljene nadležnim sudovima.

Kazao je i kako je 44-godišnji vozač teretnog vozila, inače srpski državljanin, uhićen i priveden istražnom sudcu Županijskog suda u Vukovaru. Inače, za ovo kazneno djelo zapriječena je kazna od šest mjeseci do pet godina, a po pitanju tableta od jedne do 12 godina.

>> Preko granice pokušali prošvercati 28,5 kg marihuane

>> Optužena skupina zbog krijumčarenja 60 kilograma marihuane iz Srbije u Hrvatsku

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar fuzzy
fuzzy
15:03 14.03.2017.

Uvedite im konačno vize a ne da ulaze i vršljaju po našoj zemlji kada i kako požele.

MO
mobitel20
16:20 14.03.2017.

Jeli u pitanju Vulinovo vozilo(kola,haha) koja su vozila sa parastosa Milosevicu prema sastanku sa pupavicastima na temu kako sinhronizirano difamirati Hrvatsku i vrijedjati Hrvate ? A medijsku potporu dati ce tzv.HND na celu sa lekovicem i "potpredsednicom pupovac-lukic" ...? Samo ostaje misterija kome su namjenjeni pistolji ? Tko je Mile Martic ?

CA
calcaneus
16:05 14.03.2017.

Kriminalu ne treba viza nego kriminalac hvala bogu pa ih kod nas nema