POLICIJA IZNIJELA DETALJE

U sudaru u tunelu Mala Kapela poginuo strani državljanin (75)

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Tunel Mala Kapela
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
20.04.2021.
u 17:26
Tunel Mala Kapela je zbog prometne nesreće i očevida bio potpuno zatvoren za promet od 11,50 do 15,45
Pogledaj originalni članak

U sudaru dvaju vozila u tunelu Mala Kapela u utorak je poginuo strani državljanin (75) iz automobila njemačkih registarskih oznaka, a ozlijeđen je i hrvatski državljanin iz automobila domaće registracije, doznaje Hina u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Tunel Mala Kapela je zbog prometne nesreće i očevida bio potpuno zatvoren za promet od 11,50 do 15,45, kada je normaliziran, ali jednom tunelskom cijevi u oba pravca, jer se u drugoj cijevi obavljaju radovi.

Promet se u to vrijeme odvijao obilazno državnom cestom D 23, uz Malu Kapelu, odnosno od čvora Ogulin, preko Josipdola, vrha Kapele, do Brinja i obratno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

K0
Konjina2.0
18:15 20.04.2021.

mrzim vožnju kroz tunel