Osijek

U sudaru tri automobila ozlijeđene četiri osobe

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
U sudaru tri automobila ozlijeđene četiri osobe
07.11.2010.
u 23:04
Ozlijeđene osobe prevežene su kolima Hitne medicinske pomoći u Klinički bolnički centar Osijek, izvijestio je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta-
Pogledaj originalni članak

Četiri osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se nešto iza 22 sata dogodila na križanju Gupčeve i Huttlerove ulice u osječkom Donjem gradu. U sudaru su sudjelovala tri osobna automobila, a uzroci se tek utvrđuju.

Ozlijeđene osobe prevežene su kolima Hitne medicinske pomoći u Klinički bolnički centar Osijek, izvijestio je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta te dodao da su pri svijesti, ali se ne zna o kakvim je ozlijedama riječ. Zbog očevida je promet u Gupčevoj ulici zaustavljen.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
05:47 08.11.2010.

I ovi su jurili,ali ne 250h,kao čolak i ona njegova Dubrovačka prijateljica