OBUSTAVLJEN PROMET

U sudaru dvaju vozila kod Udbine jedna osoba poginula

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
U sudaru dvaju vozila kod Udbine jedna osoba poginula
18.05.2021.
u 19:18
Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Citroen i u njemu je smrtno stradala jedna muška soba
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave zadarske, Postaje granične policije Gračac u suradnji s zamjenicom Općinskog  državnog odvjetnika u Gospiću proveli su očevid prometne nesreće koja se dogodila danas oko 11.40 sati na državnoj cesti D-1 kod Klapavice na području Općine Gračac.

Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da se prometna nesreća dogodila kada je 25-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Volkswagen Passat bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, iz smjera Gračaca u smjeru Udbine, te iz za sada neutvrđenog razloga, automobilom prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se u tom trenutku kretao osobni automobil Citroen zagrebačkih registarskih oznaka.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Citroen i u njemu je smrtno stradala jedna muška soba dok je putnica iz istog vozila ozlijeđena, te je kolima HMP prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja liječničke pomoći.

25-godišnji vozač i 24-godišnja putnica iz vozila Volkswagen su kolima HMP prevezeni su u Opću bolnicu Gospić radi pružanja daljnje liječničke pomoći.

Radi obavljanja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 12.30 do 16.45 sati, promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću naložilo je provođenje obdukcije, a policijski službenici provode daljnje izvide u svezi utvrđivanja identiteta smrtno stradale osobe i svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

Zašto svatko drugačije reagira na cjepivo? Evo što kažu stručnjaci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.