DOBAR ULOV

U stanu u Travnom našli mu oko osam kilograma razne droge

19.05.2023.
u 12:55
Zagrebačka policija uhitila je 40-godišnjaka zbog pronađene velike količine droge i zbog sumnje da se bavio preprodajom iste.
Pogledaj originalni članak

Dobar ulov imala je zagrebačka policija, koja je nakon uhićenja jednog 40-godišnjaka, našla poveću količinu droge. Konkretnije, našli su kokain, indijsku konoplju, amfetamin.... Ukupno oko osam kilograma. Droga je  nađena u jednom stanu na području Travnog, a 40-godišnjak se sumnjiči da je drogu duže vrijeme nabavljao na za sada neutvrđen način, da bi ja zatim prepakiravao i preprodavao....Pretragom  tog stana, policija je našla malo više od kilograma kokaina koji je bio pakiran u pet paketa, 5,4 kilograma konoplje pakirane u deset paketa, 804 grama smole konoplje pakirane u osam paketa,  kilograma amfetamina,  digitalnu vagu s tragovima droge, predmete za vakuumiranje i pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Nakon što ga je policija ispitala, predan je pritvorskom nadzorniku, a vjerojatno mu slijedi i preprata kod suca istrage. Nije priopćena kolika je vrijednost  nađene droge.

POVEZANI ČLANCI:

OPTUŽNICA ZA NAJVEĆU ZAPLJENU

Terete ih da su unajmili kuću u Gornjem Orešju, pa u njoj čuvali 435 kg droge vrijedne milijun eura

Branko D. (50), državljanin Srbije i Ivan Š. (27), državljanin Hrvatske optuženi su zbog zloporabe droge i nedozvoljenog držanja oružja, a optužnicu je protiv njih podiglo ODO Zagreb. Kada su u veljači ove godine uhićeni, zagrebačka policija je u unajmljenoj kući u Gorjem Orešju pronašla oko ukupno 430 kilograma razne droge, pa je tada priopćeno da je bila riječ o jednoj od najvećih zapljena droge u povijesti zagrebačke policije.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.