jeste li ga vidjeli?

U Splitu nestao 34-godišnjak: U ranim jutarnjim satima udaljio se s područja Iločke ulice

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL/nestali.gov.hr.
Anđelko Roso
Foto: nestali.gov.hr
Anđelko Roso
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Ilustracija
08.10.2021.
u 14:08
U trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava, hlače crvene broje i prsluk smeđe boje, sve s natpisom "Studenac"
Pogledaj originalni članak

U Splitu je nestao 34-godišnji Anđelko Roso, objavljeno je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Nestao je jučer, 7. listopada, na području Iločke ulice u Splitu. Odatle se udaljio u ranim jutarnjim satima.

Muškarac je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Slabije je tjelesne građe, ima ovalno lice i srednji nos. 

U trenutku nestanka bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava, hlače crvene broje i prsluk smeđe boje, sve s natpisom "Studenac". Nosio je i crne radne cipele. 

U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

VIDEO Pogledajte nestvarne snimke iz zraka erupcije vulkana na Islandu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
14:11 08.10.2021.

U Splitu nije nestao 34-godišnjak nego je taj dalmatinski muškardin shvatio da ima Hrvatsku, da je svoj na svome balkanskome i pokradenome i preostalo mu jedinodomoljubne spašenje da pobjegne uu smjeru Irske.