POZVALI GRAĐANE NA DARIVANJE

U Splitskom KBC-u nedostaje svih krvnih grupa: 'Puno bolesnih od korone treba krv'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
U splitskom KBC-u obustavljene operacije iz hladnog pogona
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Splitski KBC
07.04.2021.
u 23:13
"U bolnici je puno bolesnih od korone koji trebaju krv", rekla Jela Martinović Mikulandra, voditeljica Odjela za transfuzijsku medicinu splitskog KBC-a
Pogledaj originalni članak

Iz splitskog KBC-a su u srijedu izvijestili kako im nedostaje krvi svih krvnih grupa te su pozvali građane na dobrovoljno darivanje da bi se pomoglo pacijentima oboljelim i od Covida - 19.

"U bolnici je puno bolesnih od korone koji trebaju krv", rekla Jela Martinović Mikulandra, voditeljica Odjela za transfuzijsku medicinu splitskog KBC-a.

Istaknula je kako nedostaje krvi svih krvnih grupa, ali su najpotrebnije krvne grupe A i 0 jer je najviše pacijenata takvih krvnih grupa.
"Zalihe su nam jako male i zato molim građane da daruju krv," poručila je Martinović Mikulandra.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.