I KILOGRAM MARIHUANE

U redovnoj kontroli zaustavili auto slatinskih registracija: Pronašli dvije zolje!

Foto: PUZ
Pronađena marihuana i zolje
Foto: PUZ
Pronađena marihuana i zolje
Foto: PUZ
Pronađena marihuana i zolje
10.07.2019.
u 18:20
Obojica su uhićena, automobil im je zaplijenjen, a policija je pretražila i njihove domove. Kod 31-godišnjaka je pronađeno 10 grama marihuane
Pogledaj originalni članak

U policijskom pritvoru završila su dvojica muškaraca (31 i 27 godina) u čijem su automobilu, u srijedu u Sesvetama, pronađena dva raketna bacača, a prevozili su i kilogram marihuane, izvijestila je policija.

Dvije 'zolje' u mercedesu slatinskih registracija policajci su uočili tijekom redovnog nadzora prometa na Kobiljačkoj cesti u Sesvetama oko 15 sati.

"Po zaustavljanju vozila policijski su službenici vizualnim pregledom u vozilu iza prednjih sjedala uočili dva raketna bacača, tzv. zolje te je prilikom daljnjeg postupanja 27-godišnjak, suvozač, iz auta izbacio plastičnu vrećicu s oko 1000 grama sumnjive biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu", priopćila je zagrebačka policija.

Obojica su uhićena, automobil im je zaplijenjen, a policija je pretražila i njihove domove. Kod 31-godišnjaka je pronađeno 10 grama marihuane.

"Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", kažu u policiji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.