U Pakistanu uhićen vojni zapovjednik talibana Abdul Ghani Baradar

Foto: AFP/Pixsell
U Pakistanu uhićen vojni zapovjednik talibana Abdul Ghani Baradar
16.02.2010.
u 09:10
Bardar je drugi čovjek talibana i zamjenik talibanskog vrhovnog zapovjednika Muhammada Omara. Prema pisanju američkih medija, Bardar je također surađivao i s vođom Al-Qa'ide Osamom bin Ladenom.
Pogledaj originalni članak

Vojni zapovjednik talibana Abdul Ghani Baradar uhićen je prije nekoliko dana u tajnoj operaciji SAD-a i Pakistana u Karačiju, objavio je  The New York Times.

Bardar je drugi čovjek talibana i zamjenik talibanskog vrhovnog zapovjednika Muhammada Omara. Prema pisanju američkih medija, Bardar je također surađivao i s vođom Al-Qa'ide Osamom bin Ladenom.

Uhićenje Bardara dogodilo se uoči početka velike antitalibanske ofenzive NATO snaga u Afganistanu, koja bi trebala potrajati do kraja mjeseca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 54

Avatar Bjesomar
Bjesomar
11:33 16.02.2010.

VL Imate li ijednu drugu fotku osim ove koju vrtite vec 2 mjeseca..

AA
AA
11:34 16.02.2010.

16.02.2010. u 11:28h rea_ je napisala: AA Bush i genocid na Balkanu ?! Daj pojasni tu prosvetiteljsku tezu. Pa zar vam nije jasno gospojdo draga da je bio cijeli scenario za unistenje Yugoslavije iznutra od strane USA & CIA koji su radili godinama da je rasture ratnom terminologijom a sada su gospodari na Balkanu USA & NATO. Dali vam je poznat broj poginule djece na prostorima Balakna od 1990 do 2000.

OB
-obrisani-
06:48 17.02.2010.

Doktore, jesu li Amerikanci iz idealizma počinili najgori genocid u povijesti čovječanstva: istrebljenje američkih indijanaca? Da li su iz humanizma pobili 3,5 milijuna Vijetnamaca? Jesu li zbog dobrobiti čovječanstva uzrokovali smrt milijun ljudi u Iraku?