Pijani rekorder

U novogodišnjoj noći završio na hitnoj s čak 4,9 promila alkohola u krvi

Foto: Damir Špehar/Pixsell
Hitna pomoć Bjelovar / ilustracija
Foto: Shutterstock
01.01.2020.
u 15:00
Osim njega koji je bio apsolutni rekorder, zaprimljeno je još nekoliko alkoholiziranih pacijenata
Pogledaj originalni članak

S čak 4,9 promila alkohola u krvi završio je jedan 21-godišnjak tijekom novogodišnje noći na hitnom prijemu u Centru za hitnu medicinu bjelovarske bolnice.

Osim njega koji je bio apsolutni rekorder, zaprimljeno je još nekoliko alkoholiziranih pacijenata, piše HRT.

– To je zaista visoki promil alkohola u krvi, kada dolazi do zakazivanja organa i poremećaja svijesti. U takvom stanju je bio on – kazala je dr. Karmela Caparin, voditeljica Centra za hitnu medicinu bjelovarske bolnice.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

HA
HaryHole33
15:28 01.01.2020.

Visoke kazne nisu dovoljne. Ovakve pijance treba i odmah proslijediti na " trežnjenje" od mjesec dana, bez obzira što tip radi i koliko djece ima. Da mu je stalo do djece ili posla ne bi toliko pio. Posebno me zanima Istina, kolko je od ovih kažnjenih stvarni platilo kaznu? Policija radi svoje dio posla, ali Pravosuđe nam je najgore , za sve probleme,

GR
gragakarlovac
16:18 01.01.2020.

21 godina!? Pametni mladi su napustili ovu močvaru, ostali su narkomani i pijanci

AN
ANTIkomunist55
00:39 02.01.2020.

ne pij na eks, zna doci glave..... mladost ludost bitno je samo da iz ovoga nauci pouku.....