Snimila ga kamera

U noći pronašao 'poklon' u kahlici: Još se više iznenadio kada je vidio tko ga je ostavio

Foto: Screenshot
pas i kahlica
Foto: Screenshot
pas i kahlica
Foto: Screenshot
pas i kahlica
19.09.2019.
u 08:00
Sonny Keenan iz Kalifornije došao je prije nekoliko dana rano ujutro kući s posla kada je vidio nered u kahlici koju koristi njegov sin
Pogledaj originalni članak

Da su psi uistinu pametne životinje svima je već poznato jer osim što su kućni ljubimci, rade i s policajcima, ali i pomažu slijepim osobama.

No, kada pas učini nešto čemu se nitko ne bi nadao, uvijek iznova iznenade.

Sonny Keenan iz Kalifornije došao je prije nekoliko dana rano ujutro kući s posla kada je vidio da je netko ostavio 'poklon' u kahlici od njegovog sina.

– Došao sam s posla u 5 ujutro i vidio govance u toaletu za treniranje koji koristi moj sin. Pomislio sam, to je čudno, kako je moja žena propustila to? Provjerio sam kamere i otkrio ovo – objavio je Sonny.

Naime, kahlicu je napunio njegov pas, a ne sin koji očito nije mogao dočekati jutro da ga njegovi vlasnici izvedu van pa je to učinio onako kako roditelji uče svoje dijete.

Kamera je psa snimila u 4 sata ujutro, a njegovi vlasnici ostali su u čudu jer ga to nikada nisu učili.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
18:39 19.09.2019.

Živjelo moderno hrvatsko novinarstvo! Neizmjerno i neizrecivo smo ponosni na nj.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:47 19.09.2019.

Pas radi što pas vidi.

KO
Kora
17:00 19.09.2019.

Teško je pretočiti u riječi ono što želim glede ovg reći...