NESREĆA U KRIVOLOVU

U nezakonitom lovu lovac upucao lovca

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
U nezakonitom lovu lovac upucao lovca
02.05.2019.
u 14:10
Stariji lovac hicem iz puške mlađega je pogodio u potkoljenicu.
Pogledaj originalni članak

55-godišnji lovac teško je ozlijeđen u nezakonitom lovu u kojeg je se tijekom 1. svibnja uputio sa svojim 59-godišnjim prijateljem, koji ga je u lovu i upucao. 

Dogodilo se to u šumi u mjestu Brnjavac, na području Gvozda oko 11 sati, a stariji lovac hicem iz puške mlađega je pogodio u potkoljenicu

Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, nakon čega je prebačen u Kliničku bolnicu Dubrava.

Kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja, policija ističe kako se provode daljnja kriminalistička istraživanja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GL
GlasnaJasna
15:35 02.05.2019.

jedina bolja verzija ove price bi bilo da je nedužan medo ili kakva lija upucala lovca.

VO
vorda400
18:38 02.05.2019.

Kao slučajno hahaha

JU
jurajuric118
16:29 02.05.2019.

e jesem ti budale