Kopenhagen

U moru pronađen torzo novinarke za kojom se danima traga

Foto: Reuters/Pixsell
nestala novinarka Kim Wall
Foto: Reuters/Pixsell
nestala novinarka Kim Wall
Foto: Reuters/Pixsell
nestala novinarka Kim Wall
Foto: Reuters/Pixsell
nestala novinarka Kim Wall
Foto: Reuters/Pixsell
nestala novinarka Kim Wall
22.08.2017.
u 13:04
Tijelo je pronašao biciklist, a policija radi na utvrđivanju identiteta žene, no sumnja se da je riječ o novinarki Kim Wall
Pogledaj originalni članak

U moru kod Kopenhagena pronađeno je tijelo žene bez ruku, nogu i glave, a danska policija sumnja da je riječ o torzu nestale švedske novinarke Kim Wall

Tijelo je pronašao biciklist, a policija radi na utvrđivanju identiteta žene

Novinarka Kim Wall poginula je na podmornici danskog izumitelja Petera Madsena. On je prvo negirao da je posljednji vidio novinarku, ali na kraju je policiji priznao kako su tijekom reportaže o 18-metara dugoj podmornici Nautilus imali nesreću te da je novinarka poginula, a on je potom njezino tijelo bacio u zaljevu Koge, oko 50 kilometara od Kopenhagena. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
13:32 22.08.2017.

Biciklist je pronašao tijelo u moru...zanimljivo...

DU
Deleted user
14:15 22.08.2017.

Tip laže da je imao nesreću! Kako je mogla ostati bez dijelova tijela samo je torzo ostao. Vjerojatno ju je silovao i onda napravio to što je napravio da bi prikrio zločin. Treba ga staviti u ruski gulag neka tamo trune, a ne da bude gospodskom Europskom zatvoru.