akcija u istri

Zaplijenili marihuanu vrijednu oko milijun kuna

Foto: PU Istarska
Zaplijenili marihuanu vrijednu oko milijun kuna
30.09.2014.
u 14:18
Riječ je o jednoj od najvećih zapljena droge u Istri u protekle tri godine, kazao je Enes Bečić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU istarske
Pogledaj originalni članak

Istarska policija zaplijenila je dvadeset kilograma marihuane, čija bi vrijednost na ilegalnom tržištu iznosila oko milijun kuna. U akciji su uhićene četiri osobe. Naime, policija je 27. rujna oko 21,45 sati na parkiralištu u mjestu Milinki kod Tinjana zatekla i uhitila četvoricu muškaraca, dvojica 36-godišnjaka i jednog 24-godišnjaka s područja Poreča te 42-godišnjeg državljanina Srbije. U koferu 42-godišnjaka iz Srbije pronađeno je 38 paketa marihuane, teških 20 kilograma i 11 grama. Pretražene su i četiri kuće, dva osobna vozila, jedno plovilo i četiri osobe. Pronađeno je i zaplijenjeno 148.450 tisuća kuna, 1550 eura, 19 američkih dolara, devet mobilnih uređaja i jedno prijenosno računalo, kojim su se služili u preprodaji droge.

Riječ je o jednoj od najvećih zapljena droge u Istri u protekle tri godine, kazao je Enes Bečić, načelnik Sektora kriminalističke policije PU istarske. Uhićeni Porečani dosada nisu evidentirani za kaznena djela zlouprabe droga, a prema saznanjima policije, droga nije nabavljena na području Hrvatske. Osumnjičeni su 28. rujna privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

>> Do marihuane i sa poklon-bonom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
bajo2
19:08 30.09.2014.

oho,ho koliko su ovi autobusa morali pretresti!