počela prodaja

U dva dana planulo 1000 ulaznica za 12. BOK Fest!

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
BOK fest,prodaja karata
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
BOK fest,prodaja karata
16.04.2014.
u 18:23
Iako u svom 12. izdanju BOK fest na prvi pogled ne nudi neke od velikih hit predstave među ljubiteljima kazališta u Bjelovaru vlada veliki interes za predstave
Pogledaj originalni članak

Činjenica da je u samo dva dana prodano gotovo tisuću ulaznica i da su pritom za neke od predstava praktičke već planule sve ponuđene ulaznice, najbolje govori koliki interes među Bjelovarčanima vlada za predstojeći BOK fest.

I premda program izuzmu li se legendarna i svjetski poznata predstava “Stilske vježbe” i  “Istina” ovog puta ne nudi neke od velikih hit predstava, sudeći po iskazanom interesu Bjelovarčani će očito još jednom pokazati da su svim srcem uz svoj festival po kojem je Bjelovar u ovih 12 godina, koliko festival živi, postao važna i prepoznatljiva destinacija na kulturnoj karti Hrvatske.

U svom 12. izdanju BOK će, kako je to najavio Goran Navojec, umjetnički direktor festivala, uz ostalo ponuditi i dva monodramska programa u izvođenju dviju glumačkih legendi Špire Guberine i Jelisavete Seke Sablić, beogradske glumice koju hrvatska publika pamti po brojnim filmskim i TV ulogama od kojih je jedna od najupečatljivijih ona s Bogdanom Diklićem u kultnim “Maratoncima”. Velikom interesu publike zasigurno doprinose i značajno niže cijene ulaznica koje se ovog puta prodaju po 20 i 25 kuna.

>>Serije su isplativije od kazališta, a ja sam ipak umjetnik s kreditom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.