BURNA NOĆ NA REBRU

Tučnjava u zagrebačkoj bolnici: Četvorica napala mladiće i djevojku, porazbijala inventar i vozila

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Ulaz u Hitnu službu bolnice Rebro
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Ulaz u Hitnu službu bolnice Rebro
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Ulaz u Hitnu službu bolnice Rebro
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Ulaz u Hitnu službu bolnice Rebro
24.10.2021.
u 10:42
U zagrebačkoj policiji kažu da će se očevid obaviti tijekom nedjelje
Pogledaj originalni članak

Razbijanje inventara na ulazu u hitni prijem KBC-a Rebro, razbijanje vozila, napad na dva mladića i djevojku... Sve navedeno događalo se oko 3 sata u noći na nedjelju, a zagrebačka policija izvijestila je da istražuje sve okolnosti tog događaja.

Prema onom što je za sada poznato, sve je počelo oko 3 sata kada su u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu KBC-a Rebro, četvorica za sada nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu mladića u dobi od 24 i 25 godina. Nakon što su napali njih, oštetili su i inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Nakon napada na mladiće i razbijanja inventara, počinitelji su došli do  Audija A4, u kojem je bila 23-godišnjakinja. Nju su fizički napali, a vozilo oštetili.

Posljedica svega toga su razbijeni inventar i tri ozlijeđene osobe. Dvojica mladića u dobi od 24 i 25 godina su teško ozlijeđeni, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. U zagrebačkoj policiji kažu da će se očevid obaviti tijekom nedjelje, nakon čega će se valjda znati što je motiv napada, tko su napadači te kolika je šteta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

KR
Krotila
10:58 24.10.2021.

Kajtazijevi?

MI
Mislav28
10:55 24.10.2021.

Zaposlite zaštitare na hitnom prijemu pogotovo u noćnim satima kad pijanci dođu u hitnu.

ZA
zagi101
11:52 24.10.2021.

kladim se u domaće brazilce