utrka za Bijelu kuću

'Trump bi SAD vratio u recesiju, s takvim temperamentom nepodoban je voditi zemlju'

Foto: Reuters
Hillary Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
Hillary Clinton i Donald Trump
Foto: Reuters
Hillary Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
Hillary Clinton i Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Hillary Clinton i Donald Trump
22.06.2016.
u 07:15
U glavnom gradu države Ohio Cliton je ponovila da je Trump i po temperamentu nepodoban da vodi zemlju, te da bi njegova porezna politika donijela korist samo bogatima, a kritizirala je i odnos kako vodi svoje tvrtke.
Pogledaj originalni članak

Pobjeda Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima bila bi katastrofalna za američko gospodarstvo, kazala je demokratska predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton na predizbornom skupu u Columbusu.

Clinton je upozorila da se svi ekonomski stručnjaci, neovisno o političkom opredjeljenju, slažu da bi Trump kao predsjednik vratio SAD u recesiju. U glavnom gradu države Ohio Cliton je ponovila da je Trump i po temperamentu nepodoban da vodi zemlju, te da bi njegova porezna politika donijela korist samo bogatima, a kritizirala je i odnos kako vodi svoje tvrtke. 

Očekuje se da će Trump u svom današnjem govoru u New Yorku, uzvratiti na kritike.

>>Iz Trumpovog sela poručili: Ne ponosimo se njime!

>>Trump nakon masakra: Zadovoljan sam što sam bio u pravu oko islamizma

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar superhik74
superhik74
18:44 22.06.2016.

Ratni zlocinac iz Libije i Sirije kritizira egomanijaka. Ha, ha, ha...pa ovo je tragikomedija.

KI
kimi
11:49 22.06.2016.

Ha ha ha "netemperamentna" Hilari je jedina žena u istoriji USA koja je američkom predsedniku namontirala šljivu na oku.

RM
rmd3
13:02 22.06.2016.

Terorizam=Amer