ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

Trojica se sumnjiče za seksualno zlostavljanje djeteta, a dvojica za podvođenje djeteta

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Trojica se sumnjiče za seksualno zlostavljanje djeteta, a dvojica za podvođenje djeteta
15.09.2021.
u 08:33
Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, 23-godišnjacima su određene mjere opreza te im je zabranjeno približavanje i kontaktiranje sa žrtvom.
Pogledaj originalni članak

Trojica muškaraca u dobi od 33, 37 i 33 godine te jedan 33-godišnjak koji je trenutačno nedostupan, sumnjiče se za teško djelo protiv spolne slobode djeteta, a dvojica 23-godišnjaka sumnjiče se i za podvođenje djeteta, dok je 37-godišnjak osumnjičen i zbog nedopuštenog držanja oružja.

Zbog svega toga ispitani su na ŽDO Šibenik. Kao što je uobičajeno u ovakvim situacijama, zbog zaštite žrtve nisu priopćeni nikakvi detalji poput vremena ili mjesta gdje se to događalo ni koliko je godina žrtvi. Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, 23-godišnjacima su određene mjere opreza te im je zabranjeno približavanje i kontaktiranje sa žrtvom.

Tužiteljstvo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predložilo određivanje istražnog zatvora protiv trojice 33-godišnjaka i 37-godišnjaku zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka (žrtvu), što je sudac istrage prihvatio i okrivljenicima odredio istražni zatvor

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
08:50 15.09.2021.

K vragu u šibeniku nema roma ni migranata!..ono kad nemaš sreće,pa nemaš...jednostavno onih par desetaka komentatora bolesnih na druge i drugačije moraju trpjeti i čekati,samo dokle više??..ovo je neizdrživo: shanja rade samo naši,,,užas!!!