POKRENUTA AKCIJA

Tragedija u BiH: Obitelj prijavila nestanak Hrvata (55), tijelo pronađeno u bunaru

Foto: GSS BiH
Tragedija u BiH: Obitelj prijavila nestanak Hrvata (55), tijelo pronađeno u bunaru
21.06.2022.
u 20:37
U akciji je sudjelovalo 14 spašavatelja iz  GSS HBŽ, HGSS Posušje i GSS Grude te pripadnici Policijske postaje Tomislavgrad, navodi se
Pogledaj originalni članak

Tijelo Hrvata (55) koji je nestao na području Tomislavgrada pronađeno je u poslijepodnevnim satima u bunaru. 

Kako navodi Gorska služba spašavanja BiH, danas je na poziv obitelji pokrenuta akcija potrage i spašavanja nestalog državljanina Republike Hrvatske na širem području Trebiševa u općini Tomislavgrad. 

Tijelo muškarca pronađeno je u bunaru, a pripadnici gorske službe izvukli su tijelo.

U akciji je sudjelovalo 14 spašavatelja iz  GSS HBŽ, HGSS Posušje i GSS Grude te pripadnici Policijske postaje Tomislavgrad, navodi se.

>> VIDEO Eksplozija u Vukovaru: Ozlijeđeni muškarac prevezen u bolnicu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AR
Arkade
22:38 21.06.2022.

Legitimno ga sredili