Nesreća kod Ivanić-Grada

Tragedija na gradilištu: Radnika prignječilo teretno vozilo, preminuo je na mjestu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Tragedija na gradilištu: Radnika prignječilo teretno vozilo, preminuo je na mjestu
13.06.2021.
u 11:43
Okolnosti ovog događaja sa smrtnom posljedicom se utvrđuju. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija je izvijestila da su jučer oko 8.45 sati u Šumećanima u Ivanićgradskoj ulici, prilikom izvođenja građevinskih radova 47-godišnjak i 38-godišnjak teretnim vozilom i radnim strojem sipali i poravnavali zemlju dok je 59-godišnjak obavljao pomoćne radove uz cestu.

U jednom je trenutku, iz zasad neutvrđenog razloga 59-godišnjaka pritisnuo pneumatik teretnog vozila kojim je upravljao 47-godišnjak uslijed čega je 59-godišnjak smrtno stradao. Okolnosti ovog događaja sa smrtnom posljedicom se utvrđuju. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FA
FantaOrange
15:21 13.06.2021.

Ma to je od cjepiva

OB
Oblivion
11:54 13.06.2021.

Hoće li taj radnik dobiti sprovod i počasti kao vojnik koji je poginuo u Afganistanu ili on manje vrijedi