Revolt prema vladi

Tomislav Karamarko: Nije vrijeme za referendum o ćirilici

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Tomislav Karamarko
06.12.2013.
u 15:10
Vlada na silu, kako kaže, forsira ideološke teme da ne bi razgovarala o onome što je osnovno. Tomislav Karamarko komentirao je nedavno održani referendum o braku te dodao da je glasovao iz revolta prema Vladi.
Pogledaj originalni članak

Kada su Ivo Josipović, Zoran Milanović i Vesna Pusić poprilično agresivno izražavali svoje stavove, podcjenjujući one koji misle drukčije, ja sam se osjećao pozvanim da kažem kako ću glasati "za" na referendumu o definiciji braka – komentirao je danas prvi čovjek HDZ-a Tomislav Karamarko nedavno održan referendum o braku te dodao da je glasovao iz revolta prema Vladi.

Prije samoga početka okruglog stola na temu "Budućnost europske obrane" u prostoru Matice hrvatske poručio je da nije bilo nikakvog kontakta i razgovora o suradnji sa Željkom Markić iz inicijative "U ime obitelji".

'Vlada je nula'

Komentirao je također i dvije godine rada aktualne vlade.

– To je apsolutna nula. Svi su negativni trendovi pojačani. Imali smo 2011. godine dva kvartala rasta BDP-a, a nakon njihova se dolaska na vlast dogodio apsolutni pad svega. Imamo 360 tisuća nezaposlenih. Pa, to je jedan cijeli grad Split ili Rijeka nezaposlenih ljudi koji imaju i primarne egzistencijalne probleme – istaknuo je Karamarko.

Vlada na silu, kaže, forsira ideološke teme da ne bi razgovarala o onome što je osnovno.

Komentirao je i moguće raspisivanje referenduma o ćirilici.

– Nije vrijeme da se taj referendum održi – kazao je šef HDZ-a.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 65

DU
Deleted user
15:16 06.12.2013.

Karamarko kao da je s kruške pao. Nema veze što netko misli da nije vrijeme za ovo ili ono. Ako narod prema važećim propisima zatraži refendum, onda se prema tim propisima referendum mora i održati u propisanom roku. Tu nema mjesta nečijim dvojbama da li je vrijeme za to ili nije.

Avatar Gunsnneuroses
Gunsnneuroses
15:20 06.12.2013.

HDZ si s ovakvim kretenom sam čavle u lijes zabija... na što naša politička scena liči, Bože sačuvaj...

SA
samodinamo
15:15 06.12.2013.

naravno da je vrijeme da se održi referendum!