tužba zbog klevete

Tomislav Dragičević odustao od tužbe protiv Vesne Balenović

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Tomislav Dragičević odustao od tužbe protiv Vesne Balenović
23.10.2012.
u 16:25
Dragičević je tužio V. Balenović jer ga je u medijima kao predsjednika Uprave prozivala zbog kriminala i korupcije u Ini.
Pogledaj originalni članak

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu danas se trebala održati glavna rasprava u sudskom postupku, u kojem je bivši predsjednik Uprave Ine Tomislav Dragičević tužio predsjednicu Udruge „Zviždač“ Vesnu Balenović zbog klevete.

Do suđenja ipak nije došlo jer je Dragičević u zadnji tren bez obrazloženja odustao od tužbe, tako da je sutkinji Tamari Pleše preostalo jedino da obustavi daljnji sudski postupak, stoji u priopćenju Vesne Balenović.

Dragičević je tužio V. Balenović jer ga je u medijima kao predsjednika Uprave prozivala zbog kriminala i korupcije u Ini.

>>'Vlada mora hitno vratiti "zviždače" na posao ili sama otići!'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

TM
trade_mark
16:37 23.10.2012.

pametno dragičeviću, pametno. zašto bespotrebno skretati pozornost na sebe. bolje ti je biti tiho, možda zaboravimo na tebe... uskok je očito već zaboravio, pa zašto onda davati povoda da te se prisjete. fuj!

CD
Cocco Drillo
16:44 23.10.2012.

Ovo je jedna od većih gnusoba naše nove povijesti. Milijunaš iz Čučerja.

SL
slavicabosnjak317
16:30 23.10.2012.

zar je Dragičević još na slobodi?